Gevonden winkels en bedrijven in België & Nederland

Boringen

Op zoek naar boringen of boringen kopen ? Kies je winkel, bedrijf of dienstverlener! Neem contact op voor meer info of prijs via CompanyMundo.


 

Vanhecke Boringen - Zwevezele - België

Onze 30 jaar ervaring zit vervat in een gedetailleerde historiek van alle putten die we boorden. Onze ervaren boorploegen zorgen voor de dagelijkse uitvoering van boringen, bronbemaling en geothermie.

Tags: bronbemalingen, droog houden via bemaling, geothermie en boringen, grondboringen voor pompinstallaties, putboringen voor particulieren


Bedrijfsfiche & contactgegevens

Drs Betonboringen - Mol - België

Drs Betonboringen is reeds jaren gespecialiseerd in betonboringen, wandzagen, vloerzagen, chemische en mechanische verankeringen voor zowel particulieren, bedrijven als industriële ondernemingen.

Tags: boren in gewapend beton, chemische verankering , wand en vloerzagen, zagen en betonboringen, zagen in beton


Bedrijfsfiche & contactgegevens

Betonboringen Vansonhoven - Mol - België

Betonboringen Vansonhoven is een jong en dynamisch bedrijf dat garant staat voor goede kwaliteit, service en prijzen. Het bedrijf is vooral bekend voor de stipte naleving van de afspraken en het verzorgde werk. De specialisatie is vooral het boren van spots.

Tags: boren van verlichting spots, horizontaal boren steen, specialist in betonboringen, verticaal boren in steen, zagen van asfalt


Bedrijfsfiche & contactgegevens