Gevonden winkels en bedrijven in België & Nederland

Tuinafsluiting - Hout

Op zoek naar een tuinafsluiting hout of houten tuinpanelen, houten omheining kopen ? Kies je winkel, bedrijf of dienstverlener! Neem contact op voor meer info of prijs via CompanyMundo voor een houten tuinschermen.


 

ADB Vandeput - Hasselt - België

Onze tuinpoorten zijn vervaardigd op een ambachtelijke manier met de traditionele pen en gat verbinding. Deze duurzame verbinding en de grote houtsecties maken dat we een stevig geheel verkrijgen waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Tags: houten afsluiting, houten carports, houten garagepoorten, pergolia, tuinpoorten


Bedrijfsfiche & contactgegevens

Houthandel Van de Velde - Wetteren - België

Liefde voor het hout, vakmanschap en traditie zijn in het familiebedrijf Van de Velde belangrijke sleutelbegrippen die van generatie op generatie worden overgedragen. Wij houden ons reeds decennia bezig met de verkoop van hout, plaatmateriaal & aanverwante producten voor de vakman & de doe h...

Tags: houten terras, houthandel, houtspecialist, laminaatparket, lijmhout


Bedrijfsfiche & contactgegevens

Vilain Guy Garden Styling - Gent - België

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in renovatie van tuinen en algemene tuinaanleg. Volledig in samenspraak met de klant en volgens zijn smaak maken we een budgetvriendelijk ontwerp en inplantingsplan (met beplantingslijst). Na tuinaanleg garanderen wij het doorleven van onze plan...

Tags: aanleg vijvers, Grondwerken, plaatsen van afsluitingen, Tuinaanleg, tuinarchitect


Bedrijfsfiche & contactgegevens

Divari - Sint-Lenaerts - België

Divari is een moderne schrijnwerkerij te Sint-Lenaerts, gespecialiseerd in houten poorten, tuinhuizen, poolhouse en houten afsluitingen.

Tags: houten afsluiting, houten brievenbussen, houten poolhouse, houten poorten, houten tuinhuizen


Bedrijfsfiche & contactgegevens