Gevonden winkels en bedrijven in België & Nederland

Computers

Op zoek naar een computer of computers kopen zoals de personal computer, desktop computer, servers of laptop ? Kies je winkel, bedrijf of dienstverlener! Neem contact op voor meer info of prijs via CompanyMundo.


 

Lucky's BVBA - Brugge - België

Lucky's computers is een computerwinkel in Brugge. Exellent IT met service en hersteldienst. Wij verkopen notebooks en laptops, software.

Tags: computer brugge, computerwinkel brugge, hersteldienst computers, laptops en pc's winkel, windows software


Bedrijfsfiche & contactgegevens

Eurosys Genk - Genk - België

Heeft u hulp nodig voor uw ICT-infrastructuur? Eurosys Genk weet precies wat er leeft in de computerwereld. Met onze 15 jaar ervaring helpen we u graag voor een oplossing op maat wat betreft computers, hardware en software, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Tags: alle toebehoren voor computers, beveiliging tegen trojaanse paarden, externe harde schijven, laptops en notebooks, printers en scanners


Bedrijfsfiche & contactgegevens

Eurosys Diest - Diest - België

Heeft u hulp nodig voor uw ICT-infrastructuur? Eurosys Diest weet precies wat er leeft in de computerwereld. Met onze 15 jaar ervaring helpen we u graag voor een oplossing op maat wat betreft computers, hardware en software, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Tags: alle merken tablets , gsm verkoop en service, ict consultancy b2b, laptops en notebooks, netwerken voor computers


Bedrijfsfiche & contactgegevens

Eurosys Tongeren - Tongeren - België

Heeft u hulp nodig voor uw ICT-infrastructuur? Eurosys Tongeren weet precies wat er leeft in de computerwereld. Met onze 15 jaar ervaring helpen we u graag voor een oplossing op maat wat betreft computers, hardware en software, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Tags: beeldschermen en beeldbuizen, beveiliging van computers voor virussen, computers en accessoires, hardware voor computers, ict oplossing voor bedrijven


Bedrijfsfiche & contactgegevens

Eurosys Neerpelt - Neerpelt - België

Heeft u hulp nodig voor uw ICT-infrastructuur? Eurosys Neerpelt weet precies wat er leeft in de computerwereld. Met onze 15 jaar ervaring helpen we u graag voor een oplossing op maat wat betreft computers, hardware en software, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Tags: computers op maat, computerwinkel regio limburg, navigatie systemen auto gps, scanners en printers, televisie toestellen en diensten


Bedrijfsfiche & contactgegevens


Gekende merken

  • Acer
  • Apple
  • Compac
  • Dell
  • Epson
  • HP
  • Logitech
  • Medion
  • Packard Bell
  • Toshiba