Gevonden winkels en bedrijven in België & Nederland

Financiële raadgevers

Op zoek naar financiële raadgevers of financiëel advies ? Kies je winkel, bedrijf of dienstverlener! Neem contact op voor meer info of prijs via CompanyMundo.


 

Budgetcoach Budget Op Orde - Geldrop - Nederland

Heeft u een werknemer met loonbeslag of financiële problemen? Het personeel van uw onderneming is de belangrijkste bron van productiviteit. Een goed functionerende en gemotiveerde medewerker is immers goud waard. Een medewerker met financiële problemen of schulden functioneert slechter op zijn werk....

Tags: budgetcoach, budgetcoach voor werkgevers en particulieren, financieel advies, financieel balans, oplossen van schulden


Bedrijfsfiche & contactgegevens

Delen - Antwerpen - België

Bank Delen beheert vermogens, hoofdzakelijk van privéklanten. Onze jarenlange ervaring leidt tot een doordachte en evenwichtige beleggingsstrategie die afgestemd is op uw persoonlijke profiel en uw financiële objectieven.

Tags: asset management, beleggingsadviseurs, beleggingsstrategie, patrimoniaal Advies, portefeuillebeheer


Bedrijfsfiche & contactgegevens

Optima - Gent - België

Optima helpt u om uw vermogen te beschermen en duurzamer te maken. Dat doen we door de structuur van uw vermogen te optimaliseren. Eerst kijken we naar de verdeling van uw vermogen tussen roerende waarden en onroerend goed. Daarna naar de spreiding van de fiscale druk op uw vermogen.

Tags: inkomen, investering, nalatenschap, successieplanning, vermogen


Bedrijfsfiche & contactgegevens

Kantoor Soenen - De Pinte - België

Soenen-Audenaert & Partners richt zich in hoofdzaak tot zelfstandigen, vrije beroepen en KMO's. Soenen staat garant voor krachtige analyses van uw bedrijfscijfers en biedt de meest complete diensten voor een betrouwbare boekhouding.

Tags: accountant, advies, boekhouding, boekhoudkantoor, fiscus


Bedrijfsfiche & contactgegevens