Artikels & tips

Aankoopgids & productinformatie

U wenst bepaalde producten of goederen aan te kopen? U wenst gebruik te maken van bepaalde diensten? Via de CompanyMundo aankoopgids, geven wij onafhankelijke aankooptips en artikels die u als koper moeten helpen bij het maken van de juiste keuze.

Artikeldetail

Wat is het premiebedrag bij het plaatsen van inbraakbeveiliging?


Inspanningen dewelke geleverd worden om de woning te beveiligen worden gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. U geniet van een belastingvermindering bij het plaatsen van inbraakbeveiliging of inbraakpreventie.


Premiebedrag

De Vlaamse Overheid voorziet een beveiligingssubsidie. Deze bedraagt maximum 30% van de totaalinvestering in inbraakbeveiliging en brandbeveiliging. Het plafond van de subsidie of het geïndexeerde maximumbedrag bedraagt €730 Euro.

Voorwaarden tot aanvraag

De Vlaamse Overheid voorziet een aantal voorwaarden waaraan men moet voldoen om een te genieten van een premie. De voornaamste voorwaarden hebben betrekking tot het plaatsen van brandblusapparaten en brandblussystemen in poedervorm of als waterblusser, het installeren van een alarmsysteem, het laten plaatsen van rookdetectoren, het laten plaatsen van camerabeveiliging en camerabewaking, beveiligingssystemen zoals veiligheidssloten, veiligheidsdeuren, brandwerende deuren... De volledige lijst en de procedure tot aanvraag van een subsidie kan je vinden op de website van de Vlaamse Overheid - Premiezoeker.

Materiaal en installateur

Om te voldoen aan de aanvraag dient alles geplaatst te worden door een erkende INCERT alarminstallateur, geregistreerde aannemer of erkende beveiligingsfirma. Ook het gebruikte materiaal moet INCERT gekeurd zijn en moet voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen.

Meer informatie over veiligheid en Preventie, kan je nalezen op de webite BeSafe.

Meer inbraakbeveiliging


Bedrijvengids alarmsystemen

Bij welke alarm installateurs en aannemers inbraakbeveiliging kan je terecht? Klik hier

Prijzen nodig? Bespaar tot 30%

Vraag een offerte aan voor inbraakbeveiliging en bespaar tot 30%! Klik hier

Meer artikels & tips in: Alarmsystemen, Camerabewaking, Inbraakbeveiliging, Inbraakwerende deuren

Disclaimer: Bovenstaand artikel is bedrijfsonafhankelijk en vallen onder de redactie van CompanyMundo. Het is ten stengste verboden bovenstaande content te kopieren zonder onze toestemming. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen en/of suggesties.